Q&A – Aleister Nacht

1. Question: What do you think of the AL JILWAH?

Answer: I find it to be a very literary work however, I question the authenticity and motivation behind it.

I read many different books on a stratus of topics. I have a top 5 for anyone interested.https://satanicmagic.wordpress.com/2012/08/17/top-5-must-read-books/

2. Question: What are your favourite grimoires?

Answer: I do not have a favorite.


3. Question: Do you know any covens in the NYC area?

Answer: No however, there are a few listed on Meet Up website which is a good way to explore. Always meet in a public place!!

4. Question: Would you ever perform sorcery for clients?

Answer: It depends upon who and what the objective was. I would consider it.

5. Question: Have just been reading your book Book of Satanic Ritual. You mentioned you can use either silver or gold candlestick on your altar. As far as I have read, seen etc it seems that only silver should be used and never gold as gold is associated with xtian/Christian beliefs.

Answer: The idea that gold is of xtian association is a very common misnomer. I seriously believe it is because of the abundance of gold used in cathedrals, churches, etc. The implements of xtian ceremonies seem to always be gold or gold imitation however, there is neither a requirement nor a prohibition against the use of gold for Satanic purposes. I am personally quite fond of gold although, the extreme price of gold almost makes its acquisition as a ritual implement impossible. I recommend you use whatever you desire. Satanism does not require dogma nor does it dictate compliance to anyone’s ideology except that of our Master Satan.

6. Question: Can one be a theistic satanist and an atheist at the same time without contradiction?

Answer: Well, I have written several blog posts on this subject. I believe in Satan and Demons therefore, I am not an atheist. There are atheists who call themselves Satanists however, I do not get the connection. Try this:https://satanicmagic.wordpress.com/2012/10/19/satanism-without-satan/

7. Question: What happened with FB? Do they object to the content of our discussion?

Answer: No, I sent out notices about tonight’s Q&A and someone reported me as a “Spammer”. I cannot comment or like any posts.

Some of the other “Satanists Groups” like to use antics like that to take a shot at someone………


8. Question: Which is the most powerful ritual satanic or magic spell for bringing back a lost love, for example?

Answer: I have two that I wrote some years ago that have served me well. The best are the ones written by the magician because they possess the passion, energy, emotion and personal connection to the receiver.

9. Question: In rituals what are good things to offer to Satan and Demons?

Answer: Sincerity is the most important. You must make sure everyone in the group has their focus and is not playing around. If someone is in it for a game, they need to be promptly ejected from the coven until they “get it together”.

10. Question: How developed is your third eye?

Answer: Mine is not as tuned as other people I know. Each person has a gift and for some, it is the Third Eye.

11. Question: Are you working on another book?

Answer: Yes I am. It will be released early next year. It will be interactive, created for the iPad and Mini, and sold exclusively through iTunes.

Like this post? Leave a Comment or Repost to your Blog.

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s